Traas Building Care vogelwering kerk

VOGELWERING

Effectief voorkomen van overlast

Waarom

Vogels weren

Een vrolijke gedachte, als je denkt aan wakker worden van zingende vogeltjes naast het raam. Het is een soort ideaalbeeld, wat in werkelijkheid vaak nog wel eens tegenvalt. Want uitslapen? Dat kunt u natuurlijk wel vergeten. Anderen vinden misschien wel dat u overdrijft, maar wacht maar eens tot zij last van vogels ervaren.

Overlast van vogels is een bron van ergernis. Naast hun aanwezigheid in en op objecten zorgen ze niet alleen voor vervuiling, verstopping, geluidsoverlast, ongedierte of verspreiding van ziektes (salmonella, lysteria, E-coli var. 157 en allergieën) maar ook voor financiële schade. Gelukkig heeft Traas Buiding Care overal een oplossing voor.

Fluitend het voorjaar in?

Plaats vogelwering voordat het broedseizoen begint!

Om vogeloverlast daadwerkelijk op te kunnen lossen met vogelwering, moet er wel op tijd aan de bel worden getrokken.
Er is namelijk ook een periode dat u vogels niet mag weren, verstoren of zelfs verjagen!

Traas Building Care vogeloverlast

Top 5 

Vogels waaraan overlast wordt ervaren

  1. Kauwen
  2. Duiven
  3. Meeuwen
  4. Kraaiachtigen
  5. Spreeuwen
Vlieg op!

Vogeloverlast

Zingende vogels naast uw raam bij het opstaan, een nestje onder de overkapping of een vogelfamilie in de isolatie onder de dakpannen. Vogeloverlast is er niet alleen door kauwen, duiven of mussen maar door allerlei vogels.

Voor de vogels is het natuurlijk heerlijk om warm en veilig te schuilen onder een overkapping. Bijvoorbeeld bij het pand van uw bedrijf. Maar dat nestelen heeft wel als gevolg dat uw bedrijfspand helemaal vies wordt, doordat de vogels al hun uitwerpselen klakkeloos tegen de gevel laten vallen. Dit kan heel vervelend zijn, en misschien zelfs klanten wegjagen.

Vogeloverlast is een onderschat probleem, maar Traas Building Care heeft de oplossing, wij plaatsen vogelwering op allerlei denkbare plekken. Ook onder zonnepanelen, want het aantal kauwen die daaronder nestelen neemt in snel tempo toe!

Geen enkele situatie, pand of omgeving is gelijk. Daarom komt er bij overlast altijd een specialist langs die de situatie beoordeeld en een bijpassende oplossing voorstelt.

IN DE PRAKTIJK

Krijg een eerste indruk

Bekijk onze recente projecten

Traas Building Care
IN DE PRAKTIJK

Krijg een eerste indruk
Bekijk onze recente projecten

PLUSPUNTEN

Wat wint u met vogelwering

TERUGDRINGEN OVERLAST
GEEN INZET GIFTIGE STOFFEN
VERBETEREN BEDRIJFSIMAGO
PREVENTIEF AAN DE SLAG
Ons team ontwikkelt en monteert uw faunaoplossingen