Neem contact
op met 
Traas Building Care

Openingstijden
Onze servicedesk is maandag tot en met vrijdag geopend, 8:00 – 17:30 uur. Traas Building Care kunt telefonisch, via het contactformulier, de e-mail en Whatsapp bereiken. Daarnaast bent u van harte welkom in ons hoofdkantoor te ‘s-Gravenpolder.

Telefoonnummer
+31 (0)88-22 121 85

Voor spoedmeldingen welke invloed hebben op uw gezondheid, veiligheid of volksgezondheid kunt u in de avonden en de weekenden bellen met ons spoednummer 088-22 121 50.

Whatsapp

Ons whatsappnummer is: 23764974.

U kunt Jan-Joost alles vragen over Building Care!

Vragen over Building Care

Meestgestelde vragen en antwoorden

Actieve aantasting wordt meestal duidelijk door het vinden van boormeel onder de uitvliegopeningen.

Behandeling kan alleen plaats vinden op blank, ongeschilderd en lakvrij hout. De behandeling vindt plaats d.m.v. een oppervlakte behandeling. 

Houtworm heeft kleine uitvliegopeningen van rond 1 a 2 mm.
Boktor heeft ovale uitvliegopeningen met een lengte van 6-9mm Knaagkever/grote houtwormkever heeft uitvliegopeningen van rond 2,5 tot 4 mm. Deze aantasters zijn meestal actief in door vocht aangetast loofhout voornamelijk eiken.

Aanwezige boktorren in de woning met de rood bruine kleur? Controleer of er openhaardhout aanwezig is waar de activiteit uit kan komen. Als dat zo is gaat het om de nathoutboktor en is het verwijderen of verbranden van het hout voldoende om dit probleem op te lossen. Verwerkt hout in de woning loopt geen risico.