Traas Building Care vogelpinnen

Vogelpinnen

Voor het weren van alle soorten vogels

Traas Building Care icoon passer
Waarom

Vogelwering met pinnen

Vogeloverlast is een onderschat probleem. Het zijn prachtige dieren, totdat u er last van heeft. Ze zorgen niet alleen voor geluidsoverlast, vervuiling, ongedierten, (imago)schade, ergernis en hoge kosten, maar nemen ook tal van gezondheidsrisico’s met zich mee.

Vogelpinnen kunnen de oplossing zijn voor de overlast die ervaren wordt doordat vogels op randen rusten waardoor er uitwerpselen naar beneden vallen. Hierdoor worden gebouwen en straten vervuild met een onhygiënische uitstraling. Het risico op verspreiding van ziekten is hierbij ook een voorkomend probleem.

Traas Building Care vogelpinnen aan woning
Traas Building Care vogelpinnen close-up
Traas Building Care vogelwering met pinnen

Vogelpinnen leveren wij aan:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Organisaties
Traas Building Care icoon passer

Vogelpinnen voor iedere situatie

Vogelpinnen zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere situatie kan dit verschillen. Zo zijn er andere pinnen voor meeuwen dan voor duiven. De grootte van het probleem kan meespelen in de keus van de pinnen.

De vogelpinnen die we gebruiken zijn gemaakt uit roestvast staal. Deze zijn bevestigd op een montagestrip van zeer weerbestendig materiaal dat behandeld is tegen Uv-stralen. Deze vogelpinnen kunnen op de meeste plaatsen gemonteerd worden door middel van een speciale uv-bestendige montagekit.

Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing te bedenken voor uw vogeloverlast. Neem contact op en leg uw situatie voor.

Vogelwering

SNEL NAAR

Traas Building Care icoon avishock
Avishock®
Traas Building Care icoon vogelnet
Vogelnetten
Traas Building Care icoon zonnepaneelbescherming
Zonnepanelenbescherming
Traas Building Care icoon vogelschroot
Vogelschroot
Traas Building Care icoon vogelpinnen
vogelPinnen