Traas Building Care vogelwering Avishock

Avishock ®

Doeltreffend bij vogeloverlast 

Traas Building Care icoon passer
Waarom

Avishock-strips

Als vogelpinnen op dakranden niet wenselijk zijn doordat dit het aanzicht van het pand belemmerd is Avishock ® de oplossing.

Avishock ® is één van onze mogelijkheden bij vogelwering. Het is een elektrisch systeem. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het apparaat, in tegenstelling tot traditionele manieren, vogels geen schade toebrengt. Het verandert alleen het gedrag van de dieren.

Eenmaal in contact geweest met de Avishock-strips zal een vogel niet meer terug komen.

Traas Building Care montage Avishock
Traas Building Care icoon passer
Traas Building Care Avishock

Uw voordelen:

  • Efficiënt in het voorkomen van vogeloverlast
  • Minst zichtbare manier
  • Flexibel: kan in alle hoeken gemonteerd worden
  • Snel geïnstalleerd
  • Duurzaam
  • Diervriendelijk

Hoe werkt het

Elke 1.3 seconden zendt het Avishock-kastje een elektrische schok door de draden die een fractie van een seconde duurt. Dit zorgt er voor dat de vogel weg vliegt en weg blijft. 

Avishock® vogelweringssysteem

Het Avishock systeem is een flexibel systeem bestaand uit een flexibele basis met twee koperen geleiders door de track. Hierdoor kan het op diverse randen en ondergronden geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld aan reclame borden aan de gevels van winkels of op de nok van een woning. Uiteraard is dit systeem in tal van situaties toe te passen. Wenst u meer informatie of een uitleg, Traas Building Care staat voor u klaar. Neem contact op via onze contactpagina.

Traas Building Care vogelweringsysteem Avishock
Traas Building Care icoon passer

Elektrische vogelwering

Avishock elektrische vogelwering is zeer effectief bij het oplossen van vogeloverlast. Zeker wanneer het gebouwen of woningen betreft waarbij de vogelwering onopvallend behoort te zijn. Het systeem is duurzaam en verwond de vogels niet.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Volgt u Traas Building Care al?

Volg Traas Building Care op Facebook, Instagram of LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en projecten.