TRAAS
BUILDING CARE

Specialist in vogel- en

knaagdierwering 

en constructief houtherstel.

Wie zijn wij

Over ons

Bij Traas Building Care zorgen wij voor de bescherming, het onderhoud en specialistische werkzaamheden aan gebouwen.

We lossen verschillende vochtproblemen op, reinigen gevels, herstellen hout met epoxy, bestrijden houtaantasters en plaatsen vogelwering. 

Wij overzien de uitvoering van begin tot eind. Dit betekent dat we niet alleen klaarstaan voor advies op maat, maar dat wij ook zorgen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Missie

Traas streeft naar een optimale harmonie tussen mens en natuur door op een gezonde en innovatieve wijze om te gaan met de beheersing van plaagdieren.

Visie

Traas gelooft dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De maatschappij van nu heeft ons door produceren en consumeren veel welvaart gebracht, maar ook geleid tot een nog grotere behoefte aan evenwicht tussen flora en fauna.

Als gerenommeerd en volledig gecertificeerd bedrijf is Traas al ruim 25 jaar actief om dit evenwicht te optimaliseren door zijn zeer specialistische dienstverlening en de verschillende bedrijfstakken die het bedrijf rijk is. Dit vanuit de kernactiviteiten: wering, integrated pest management (IPM), biologische bestrijding en houtherstel.

Traas gaat met zijn toonaangevende, nationale karakter verder waar anderen stoppen, om zo een duurzame meerwaarde te bieden aan de gezondheid van mens, dier en milieu.

Uw contactpersoon
Traas Building Care rapportage Traasonline

Jan-Joost
de Visser

Jan-Joost is werkvoorbereider bij Traas Building Care en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

088-2212122

info@traasbuildingcare.nl

Uw contactpersoon
Traas Building Care Stefan Otte

Stefan 
Otte

Stefan is bedrijfsleider bij Traas Building Care en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

088-2212122

info@traasbuildingcare.nl

Kansen in de markt

Ontstaan Building Care

Traas Building Care is in 2010 opgericht door Traas Nederland vanuit de ambitie om natuurvriendelijk, gifvrij bestrijden meer kracht bij te zetten. Onze eerste grote projecten waren het plaatsen van roofvogelkasten om knaagdierenoverlast op industrieterreinen te verhelpen. Ook het uitzetten van vissen in een waterrijk vakantiepark leidde tot een afname in de overlast door muggen en spinnen.  

Al snel begonnen we ons op veel meer aspecten te richten naast natuurlijke bestrijding. De realisatie van de eerste vleermuistorens en faunahuisjes volgden, om bij te dragen aan de instandhouding van bepaalde fauna, met name voor beschermde diersoorten. Ook begonnen we vogel- en vleermuiskasten te plaatsen bij natuurcompensatieplannen van o.a. wooncorporaties.

Sinds 2020 ligt de focus op het verder ontwikkelen van de diensten en mogelijkheden binnen Nature Care.

Zo hebben we onlangs een aantal mooie projecten op mogen zetten, waaronder de plaatsing van verschillende voorzieningen bij het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp. Een groot insectenhotel geplaatst bij het Fruitteeltmuseum in Kapelle. Ook hebben we al verschillende klanten mogen helpen met het inzetten van biologische bestrijdingsmethodes

We merken de steeds toenemende vraag naar faunavoorzieningen uit verschillende sectoren. We hopen dan ook in de toekomst steeds meer klanten én dieren blij te mogen maken met onze voorzieningen en faunaplannen op maat!   

Traas Nederland

Wij zijn een landelijke speler met grote flexibiliteit, lokale contacten
en creatieve oplossingen voor uw problemen. Kwaliteit is één van de
kernwaarden van onze organisatie.

Onze franchisenemers zijn gecertificeerd, intern geschoold, leveren
kwaliteit en maatwerk.

Altijd online

Met onze online portal heeft u direct inzicht in de door ons
uitgevoerde diensten. Heeft u meerdere locaties? Dan zorgt de portal voor een overzicht.

Duurzaamheid

Ons bedrijfspand is voorzien van een warmtepomp en 256 zonnepanelen. Deze zijn in Oost-West opstelling geplaatst, om op deze manier de beschikbare oppervlakte maximaal te benutten. Zo wordt er minimaal 75.000 kWh per jaar opgewekt.

Er zijn twee laadpalen aanwezig. Zo kunt u uw elektrische auto opladen aan één van onze laadpalen. Terwijl uw auto wordt voorzien van onze eigen opgewekte stroom, kunt u een Traas fiets lenen om bij uw afspraak te komen.

Ten slotte is onze tuin in het voorjaar en de zomer een walhalla voor bijen, vlinders en andere insecten. En natuurlijk is ook ons eigen pand voorzien van vleermuisvoorzieningen en nestkasten. Onze tuin gebruiken wij daarnaast als showtuin om klanten een beeld te geven van onze voorzieningen. Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak!