TRAAS
BUILDING CARE

Specialist in vogel- en

knaagdierwering 

en constructief houtherstel.

Wie zijn wij

Over ons

Bij Traas Building Care zorgen wij voor de bescherming, het onderhoud en specialistische werkzaamheden aan gebouwen.

We lossen verschillende vochtproblemen op, reinigen gevels, herstellen hout met epoxy, bestrijden houtaantasters en plaatsen vogelwering. 

Wij overzien de uitvoering van begin tot eind. Dit betekent dat we niet alleen klaarstaan voor advies op maat, maar dat wij ook zorgen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Missie

Traas streeft naar een optimale harmonie tussen mens en natuur door op een gezonde en innovatieve wijze om te gaan met de beheersing van plaagdieren.

Visie

Traas gelooft dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De maatschappij van nu heeft ons door produceren en consumeren veel welvaart gebracht, maar ook geleid tot een nog grotere behoefte aan evenwicht tussen flora en fauna.

Als gerenommeerd en volledig gecertificeerd bedrijf is Traas al ruim 25 jaar actief om dit evenwicht te optimaliseren door zijn zeer specialistische dienstverlening en de verschillende bedrijfstakken die het bedrijf rijk is. Dit vanuit de kernactiviteiten: wering, integrated pest management (IPM), biologische bestrijding en houtherstel.

Traas gaat met zijn toonaangevende, nationale karakter verder waar anderen stoppen, om zo een duurzame meerwaarde te bieden aan de gezondheid van mens, dier en milieu.

Uw contactpersoon
Traas Building Care rapportage Traasonline

Jan-Joost
de Visser

Jan-Joost is werkvoorbereider bij Traas Building Care en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

088-2212122

info@traasbuildingcare.nl

Uw contactpersoon
Traas Building Care Stefan Otte

Stefan 
Otte

Stefan is bedrijfsleider bij Traas Building Care en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

088-2212122

info@traasbuildingcare.nl

Kansen in de markt

Ontstaan Building Care

Traas 

Traas Building Care is één van de drie pijlers van Traas Nederland. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in Zeeland, waar ons hoofdkantoor gevestigd is. 

Anno nu zijn wij een landelijke speler met grote flexibiliteit, lokale contacten en creatieve oplossingen voor ongedierteproblemen. Kwaliteit is één van de kernwaarden van onze organisatie.

Eigen timmermannen

Wij verzorgen het project van a tot z. Dit betekent dat we niet alleen klaarstaan voor advies op maat, maar dat wij ook zorgen voor de uitvoering van de werkzaamheden. Onze mannen zijn volledig gecertificeerd en worden jaarlijks bijgeschoold. Zo blijven we niet alleen bij met onze kennis, zo kunnen we u ook de beste oplossing bieden.

Duurzaamheid

Ons bedrijfspand is voorzien van een warmtepomp en 256 zonnepanelen. Deze zijn in Oost-West opstelling geplaatst, om op deze manier de beschikbare oppervlakte maximaal te benutten. Zo wordt er minimaal 75.000 kWh per jaar opgewekt.

Er zijn twee laadpalen aanwezig. Zo kunt u uw elektrische auto opladen aan één van onze laadpalen. Terwijl uw auto wordt voorzien van onze eigen opgewekte stroom, kunt u een Traas fiets lenen om bij uw afspraak te komen.

Ten slotte is onze tuin in het voorjaar en de zomer een walhalla voor bijen, vlinders en andere insecten. En natuurlijk is ook ons eigen pand voorzien van vleermuisvoorzieningen en nestkasten. Onze tuin gebruiken wij daarnaast als showtuin om klanten een beeld te geven van onze voorzieningen. Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak!