Traas Building Care kozijnreparatie

Kozijnreparatie

Duurzaam met Repair Care

Waarom

Vervangen
of repareren?

Complete vervanging van kozijnen is vaak duur en onnodig. Reparatie geeft minder overlast en schade, omdat kozijn en ruit tijdens de werkzaamheden gewoon in de gevel blijven zitten. Bovendien is gemiddeld 95% van het hout van een kozijn met houtrotschade nog in goede staat en hoeft dus helemaal niet weggegooid te worden. Productie, vervoer en plaatsing van een nieuw kozijn zorgt ook nog eens voor extra belasting van het milieu.

Wanneer u overweegt uw kozijnen te vervangen, is het verstandig om allereerst na te gaan, of uw kozijnen er daadwerkelijk ook zo slecht aan toe zijn. Gemiddeld gezien, is het namelijk zo dat slechts 5% van het kozijn in een slechte staat verkeerd. Indien u zelf niet zeker bent of uw kozijn nog te repareren valt, kunnen wij dit voor u controleren.

De kosten voor deze inspectie bedragen € 75,- per woning (Wanneer wij de opdracht voor u mogen uitvoeren, zullen de inspectiekosten komen te vervallen.).

Traas Building Care kozijnreparatie repair care
Traas Building Care herstel kozijn traas
Traas Building Care repair care kozijnreparatie

Waarom Repair Care?

Doordat Repair Care een aantal speciaal ontwikkelde epoxy-producten (speciaal voor houtreparaties), en complete onderhoudssystemen heeft ontwikkeld, is het mogelijk om houtwerk duurzaam te maken, te behouden en te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan hiermee dan ook vermeden worden. Naast de positieve gevolgen voor uw onderhoudsbudget, spaart u daarnaast ook nog eens het milieu!

Kozijnreparatie in beeld

Traas Building Care kozijnherstel tussenstukjes
Traas Building Care kozijnherstel passend maken
Traas Building Care kozijnherstel details
Traas Building Care kozijnherstel schilderen

Bij het gebruik van Repair Care International wordt het aangetaste hout verwijderd en vervangen door speciaal epoxypasta. Na uitharding heeft deze dezelfde eigenschappen als het hout en kan eenvoudig worden overgeschilderd. Na de reparatie is er geen verschil meer zichtbaar.

Gekwalificeerde mensen

Repair Care International leidt al jarenlang bedrijven op voor het juist uitvoeren van een reparatie. Alle medewerkers van Traas Building care hebben deze opleiding met succes afgerond. Wij kunnen u dus prima adviseren over zowel reparatie als preventie!

Traas Building Care icoon passer

Meer informatie over Repair Care?

Wenst u meer informatie over kozijnherstel met Repair Care?
Neem contact op met Traas Building Care via info@traas.nl of bel naar +31 (0)113 – 63 97 60.